cadeaubon

Wil je je familie of vrienden laten kennismaken met Toneelhuis? Doe een Toneelhuisvoorstelling cadeau! Een fijne portie cultuur voor een moment van verbinding, ontroering en ontspanning.

Cadeaubonnen zijn te koop aan de ticketbalie of online. Je bepaalt zelf het bedrag. De bon is als betaalmiddel een jaar geldig vanaf de aankoopdatum en kan ingeruild worden tegen theatertickets, een rondleiding of boeken uit de bookshop.

Ideale voorstellingen voor jou

Seefhoek Series Theater 22 september 2023 t/m 30 september 2023

Seefhoek Series

Toneelhuis / Thomas Verstraeten

Een zevendelig locatieproject van kunstenaar Thomas Verstraeten dat probeert door te dringen tot de ziel van de hyperdiverse stadswijk de Seefhoek. Met performances, video’s en installaties, en met medewerking van 300 buurtbewoners. Een meditatie over een veerkrachtige, maar aan haar lot overgelaten buurt. 

Alle schone dingen Theater 3 oktober 2023 t/m 3 februari 2024

Alle schone dingen

Toneelhuis / Olympique Dramatique / Tom Dewispelaere

Om zijn suïcidale moeder opnieuw hoop te geven, begint een jongen aan een lijst met alle schone dingen die de moeite waard zijn om voor te leven. Naar de succesvolle solo Every Brilliant Thing van Duncan Macmillan. Een geestige, ontroerende en troostrijke vertelling.

FRICTION Theater 16 november 2023 t/m 17 november 2023

FRICTION

Toneelhuis / Kunstenwerkplaats / Sophia Rodriguez

Waarom verlangt ons huidig economisch model naar een wereld zonder weerstand en wrijving? Conflict werkt inderdaad vertragend, maar het onthult ook verborgen angsten en onvervulde verlangens. Choreograaf en theatermaker Sophia Rodriguez onderzoekt hoe frictie het onderling contact tussen mensen opnieuw kan verbeteren. Vurig, speels en onontkoombaar.

Ne Mobliez Mie Theater 30 november 2023 t/m 13 december 2023

Ne Mobliez Mie

Toneelhuis / FC Bergman

Markiezin Visconti laat het kasteel van Gaasbeek eind negentiende eeuw verbouwen tot een neo-renaissancistisch sprookjeskasteel en poseert er als middeleeuws jongetje. De foto’s zijn inspiratiebron voor een meditatie rond alternatieve identiteiten. Een cyclus van filmvignetten, een dialoog van film en theater.

Shelly Shonk Fiffit Theater 18 januari 2024 t/m 25 januari 2024

Shelly Shonk Fiffit

Toneelhuis / Benjamin Abel Meirhaeghe

Een voorstelling met een thema even ondoorgrondelijk als de titel: het kosmische. Gefascineerd door de James Webb-telescoop en de oneindigheid van de menselijke verbeelding creëert een diverse groep performers een extatische trip doorheen onze innerlijke wereld en de uithoeken van de kosmos. Met geestverruimende elektronische muziek van Caterina Barbieri.

Wachten op Godot Theater 8 maart 2024 t/m 23 maart 2024

Wachten op Godot

Toneelhuis / Olympique Dramatique

Koen De Sutter, Tom Dewispelaere, Nico Sturm en Tom Van Dyck spelen de oerklassieker. Soepel schakelend tussen tragedie, klucht en slapstick bewijzen de heren hoe rijk Becketts theater is.

Klytaimnestra Theater 18 april 2024 t/m 24 april 2024

Klytaimnestra

Toneelhuis / Olympique Dramatique / STAN

Een hernieuwde lezing van de Griekse tragedie over Klytaimnḗstra en haar man Agamemnon zet de tomeloze expansiedrang en toxische machtswellust in een ander daglicht. Een dissectie van misogynie, 2500 jaar geleden en nu, door een polyfoon ensemble van dansers en spelers.

The Sheep Song Theater 1 mei 2024 t/m 11 mei 2024

The Sheep Song

Toneelhuis / FC Bergman

Een moderne parabel over de angst voor en aantrekkingskracht van verandering in een mensenleven. De tragedie van de mens als fundamenteel veranderend wezen.

Vake Poes; of hoe God verdween Theater 16 mei 2024 t/m 17 mei 2024

Vake Poes; of hoe God verdween

laGeste / Toneelhuis / Lisaboa Houbrechts

Een meisje duikt in de verborgen trauma’s van het verleden. Hoe verhoudt geweld in de intieme kring zich tot het geweld van de geschiedenis? Een groots opgezette intergenerationele vertelling van een familiale zenuwinzinking tussen theater en opera. 

Honderd Theater 16 juni 2024

Honderd

Toneelhuis / Martha!tentatief / Bart Van Nuffelen

Een performance van één actrice: Slongs (Charissa Parassiadis) en honderd stedelingen uit Deurne-Noord. Een grootse eenmalige theatrale actie van het Martha!tentatief. Een verslag uit een rafelrand van de stad. Een liefdevolle ode aan het epische van de werkelijkheid.