nl fr en

Ontdek onze festivals!

Toneelhuis heeft een berg moois voor jou in petto. Nieuwe artiesten. Nieuwe perspectieven. Nieuwe vormen.

Meer dan ooit houden we van de grote zaal. De theatrale verbeelding. Het grote gebaar. Veel volk, veel kleuren en alle leeftijden op het toneel. En meer dan ooit zetten we gastvrij de deuren open voor iedereen.
De festivals volgen mekaar in snel tempo op. Zoveel makers, zoveel mensen, zoveel moois. Aan jou om ze te ontdeken!

We presenteren samen met een reeks andere partners Night Shift, een eindeloze werveling van interventies en experimenten, deze zomer in Oostende.
Van 13 t/m 25 september kan u op ons Tribute Festival nog een laatste keer getuige zijn van de sterkste en wonderlijkste creaties van onze afscheidnemende makers.
Met ons Openingsweekend geven we het feestelijke startschot voor het nieuwe Toneelhuis. Op vrijdag 30 september presenteren we met alle makers het nieuwe seizoen, op zaterdag 1 oktober is de Bourla 1 grote feestelijke happening.
Van 7 t/m 9 oktober zijn we met OPENDOEK partner van het driedaagse internationale evenement Food For Laughs, over komisch repertoire en humor op de scène.
Onder de noemer How to survive your family? bouwen we in maart een festival rond de thema's van de voorstelling About Elly: twijfel, vriendschap, eer en verraad.
Afsluiten doen we naar goede gewoonte half mei met de Kleppers, een reeks voorstellingen van collega theatermakers uit Antwerpen, maar ook daarbuiten. 

Ook interessante producties: