nl fr en
Literatuur

Geletterde Mens

Een voorstelling voor Luc Coorevits

Bekijk foto's
Begin dit jaar droeg Luc Coorevits zijn functie van algemeen en artistiek leider van Behoud de Begeerte over aan een nieuw team. Wij vonden dat Luc een jubelvoorstelling verdiende - en met ons zowat de voltallige literaire wereld. Samen met Behoud de Begeerte organiseren we daarom Geletterde Mens, waarin naaste vrienden van Luc een eerbetoon aan hem brengen.
En zo geeft de man die aan de basis lag van succesformules als Saint Amour en Geletterde Mensen andermaal aanleiding om een aantal van de kwiekste pennen op een podium te verenigen. 

Geletterde Mens is een unieke kans om een selectie topauteurs en muzikanten aan het werk te zien in de Bourla en enkele hoogtepunten van Behoud de Begeerte te herbeleven. Snel handelen is de boodschap, want het aantal tickets is beperkt.


Met onder andere: Anna Enquist, Bl!ndman, Elise Caluwaerts, Charlotte Van den Broeck, Christophe Vekeman, Connie Palmen, Dimitri Verhulst, Gregory Frateur, Guy Mortier, Herman Brusselmans, Ilja Leonard Pfeijffer, Jeroen Brouwers, Jeroen Olyslaegers, Joke van Leeuwen, Kees van Kooten, Kim Van den Brempt, Leonard Nolens, Lize Spit, Maud Vanhauwaert, Mauro Pawlowski, Nicolas Rombouts, Paul Hermans, Philippe Claudel, Piet Piryns, Sandro Veronesi, Stefan Hertmans, Sven Speybrouck, Tommy Wieringa en Walter van den Broeck.

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.

  1. zondag 17 oktober 2021 — 20u00 — Bourlaschouwburg, Antwerpen

Reacties (1)

Manu Bracke — 20 oktober 2021

zeer oude bekende van LUC

Laat hier uw reacties achter!

Toneelhuis biedt graag een forum aan theaterbezoekers om meningen te delen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. We behouden ons het recht voor reacties ongepubliceerd te maken wanneer het taalgebruik ongepast is.

TICKETVRAGEN? Mail ons op tickets@toneelhuis.be of bel ons +3232248844.

Uw mailadres zal niet openbaar worden gemaakt.

Ook interessante producties