Reducties

TICKETPRIJZEN 

-25

Jongeren krijgen een speciaal kortingstarief van € 10! Lees er hier alles over.

65+

Ben je 65+? Dan geniet je ook van een reductie.

KANSENTARIEF

Iedereen in een financieel kwetsbare positie kan bij Toneelhuis voorstellingen bijwonen aan €2. Je kan dit tarief op verschillende manieren verkrijgen:

A-kaart

De A-kaart is de spaar- en voordeelkaart van de stad Antwerpen. Je kan punten sparen in de inkomhal van de Bourla. Eén bon op je A-kaart is goed voor €2 korting op een voorstelling naar keuze. Tijdelijke acties worden aangekondigd via de nieuwsbrief van de A-kaart. Je kan de A-kaart op tal van punten in de stad aankopen. Meer info op www.antwerpen.be/a-kaart.

SCHOLEN

Cultuurshock

oKo sectorpas

Alle werknemers van organisaties aangesloten bij Overleg Kunstenorganisaties (oKo) kunnen een sectorpas krijgen via het secretariaat van oKo. Sectorpashouders kopen bij Toneelhuis hun tickets aan professioneel tarief (enkel telefonisch of via de balie te verkrijgen). 

Partners

Het professioneel tarief voor leden van oKo geldt ook voor Alumni UA, Deeltijds kunstonderwijs (DKO), aandeelhouders van De Groene Waterman, VeBeS, OPENDOEK, JONGdoek en Wisper. Enkel mogelijk bij balieverkoop en op vertoon van de juiste lid- of clubkaart.

Edenred en sodexo

Wij aanvaarden zowel de Consumptiecheque als het Ticket Sport & Culture van Edenred. Indien je over de digitale Sport & Culture Pass van Sodexo beschikt, kan je je sport- en cultuurcheques ook gebruiken voor onlineaankopen op onze website.