nl fr en

Reducties

-25

Jongeren krijgen een speciaal kortingstarief van € 10! Lees er hier alles over.

65+

Bent u 65+? Dan geniet je ook van een reductie. Bekijk hier alle prijzen.

KANSENTARIEF

Iedereen in een financieel kwetsbare positie kan bij Toneelhuis voorstellingen bijwonen aan € 2.
Je kan dit tarief op verschillende manieren bekomen:

A-kaart

De A-kaart is de spaar- en voordeelkaart van de stad Antwerpen. U kan punten sparen aan de zuil in de inkomhal van de Bourla. Eén bon op uw A-kaart is goed voor € 2 korting op een voorstelling naar keuze. Tijdelijke acties worden aangekondigd via de nieuwsbrief van de A-kaart. U kan de A-kaart op vele punten in de stad aankopen. Meer info op www.antwerpen.be/a-kaart.

SCHOLEN

Cultuurshock

oKo sectorpas

Alle werknemers van organisaties aangesloten bij Overleg Kunstenorganisaties (oKo) kunnen een sectorpas krijgen via het secretariaat van oKo. Sectorpashouders kopen bij Toneelhuis hun tickets aan professioneel tarief. 

Partners

Het professioneel tarief voor leden van oKo geldt ook voor Alumni UA (enkel bij balie-verkoop op vertoon van de UA-clubkaart), Davidsfonds, Deeltijds kunstonderwijs (DKO), aandeelhouders van De Groene Waterman, VeBeS, OPENDOEK, JONGdoek en Portplus.

Edenred en sodexo

Wij aanvaarden zowel de Consumptiecheque als de Ticket Sport & Cultuur van Edenred. Indien je over de digitale Sport & Culture Pass van Sodexo beschikt, kan je je sport- en cultuurcheques ook gebruiken voor online aankopen op onze website.