nl fr en

Reducties

TONEELHUIS vriendenpas

In de huidige omstandigheden bieden we u een alternatief voor de abonnementen: de TONEELHUIS vriendenpas. Hiermee geniet u van een vaste reductie op uw tickets. Hoe meer tickets u koopt, hoe meer voordeel u dus doet. Vanaf maandag 24 augustus om 12u hier te koop.

De TONEELHUIS vriendenpas is persoonlijk en geeft recht op één reductieticket per theaterproductie (uitgezonderd concerten, Love at first Sight en Antwerpse Kleppers). Jonger dan 25 of 65+? Dan hebt u meer voordeel met de eigen reducties. 

-25

Voor jongeren hanteren we het speciale reductietarief van € 10! Lees er hier alles over.

65+

Bent u 65+? Dan geniet u ook van een speciaal reductietarief. Bekijk hier alle prijzen.

A-kaart

De A-kaart is de spaar- en voordeelkaart van de stad Antwerpen. U kan punten sparen aan de zuil in de inkomhal van de Bourla. Eén bon op uw A-kaart is goed voor € 2 korting op een voorstelling naar keuze. Tijdelijke acties worden aangekondigd via de nieuwsbrief van de A-kaart.

U kan de A-kaart op vele punten in de stad aankopen. Meer info op www.antwerpen.be/a-kaart.
Heeft u recht op verhoogde tegemoetkoming? Laat dit dan aanvinken op uw A-kaart. Hiermee kan u voorstellingen bij Toneelhuis bijwonen voor slechts €2.


oKo sectorpas

Alle werknemers van organisaties aangesloten bij Overleg Kunstenorganisaties (oKo) kunnen een sectorpas krijgen via het secretariaat van oKo. Sectorpashouders kopen bij Toneelhuis hun tickets aan professioneel tarief. 


Partners

Het professioneel tarief voor leden van oKo geldt ook voor Alumni UA, Davidsfonds, Deeltijds kunstonderwijs (DKO), aandeelhouders van De Groene Waterman, leden van VeBeS, Sodipa en Portplus.