nl fr en

Corona-update

(Laatst bijgewerkt op 16 september 2021)

 

Ik ben mijn straat (buitenversie, september 2021)

Deze voorstelling speelt buiten voor telkens max tien personen, dus is het niet nodig om een mondmasker te dragen of afstand te houden. U hoeft ook geen Covid Safe Ticket te tonen bij de inkom.September: geen coronamaatregelen meer tijdens Love at first Sight 

In september organiseren we samen met twaalf andere Antwerpse cultuurhuizen de zesde editie van Love at first Sight, een festival waar u het werk van nieuwe theatermakers kan ontdekken. De publiekscapaciteit voor de voorstellingen is nergens hoger dan 200 toeschouwers. U zit weer naast elkaar en hoeft geen mondmasker te dragen. U hoeft geen Covid Safe Ticket te tonen bij de inkom, behalve bij DE SINGEL.

Ontdek het festivalprogramma.


Vanaf oktober: Covid Safe Ticket als extra toegangscontrole in de Bourla

Omdat er in de Bourla plaats is voor 850 toeschouwers werken we alvast dit najaar bij alle voorstellingen met het Covid Safe Ticket als extra toegangscontrole. 
Zo kan u met een gerust hart weer naar onze voorstellingen komen. We volgen alle nieuwe ontwikkelingen uiteraard op de voet, dus raadpleeg regelmatig onze website voor updates.

Ontdek het programma van het nieuwe seizoen.