Kadobon

Wil je je familie of vrienden laten kennismaken met Toneelhuis? Doe een Toneelhuisvoorstelling kado! Een fijne portie cultuur voor een moment van verbinding, ontroering en ontspanning.

Kadobonnen zijn te koop aan de ticketbalie of online. Je bepaalt zelf het bedrag. De bon is als betaalmiddel een jaar geldig vanaf de aankoopdatum en kan ingeruild worden tegen theatertickets, een rondleiding of boeken uit de bookshop.

Ideale voorstellingen voor jou

Klytaimnestra Theater 18 april 2024 t/m 24 april 2024

Klytaimnestra

Toneelhuis / Olympique Dramatique / STAN

Een hernieuwde lezing van de Griekse tragedie over Klytaimnḗstra en haar man Agamemnon zet de tomeloze expansiedrang en toxische machtswellust in een ander daglicht. Een dissectie van misogynie, machtshonger en geweld, door een polyfoon ensemble van dansers en spelers.

The Sheep Song Theater 1 mei 2024 t/m 11 mei 2024

The Sheep Song

Toneelhuis / FC Bergman

Een moderne parabel over de angst voor en aantrekkingskracht van verandering in een mensenleven. De tragedie van de mens als fundamenteel veranderend wezen.

Vake Poes; of hoe God verdween Theater 16 mei 2024 t/m 17 mei 2024

Vake Poes; of hoe God verdween

laGeste / Toneelhuis / Lisaboa Houbrechts

Een meisje duikt in de verborgen trauma’s van het verleden. Hoe verhoudt geweld in de intieme kring zich tot het geweld van de geschiedenis? Een groots opgezette intergenerationele vertelling van een familiale zenuwinzinking tussen theater en opera. 

Honderd Theater 16 juni 2024

Honderd

Toneelhuis / Ruud Gielens & Bart Van Nuffelen / Martha!tentatief

Een bezwerende voorstelling door Slongs (Charissa Prassiadis), Scale (Kris Strybos) en honderd stedelingen. Ruud Gielens regisseert. Bart Van Nuffelen schreef de tekst op basis van honderden gesprekken opgetekend door Pauline Augustyn. Een verslag uit de rafelrand van de stad.