Benjamin Verdonck in All Is Giving

Op 14 september 2013 om 16 uur opent in Groningen een nieuwe tijdelijke Public Artspace haar deuren met All Is Giving, een grote tentoonstelling met werk van 45 kunstenaars, waaronder Benjamin Verdonck, Charlotte Schleiffert, Anami Schrijvers, Adam Colton, Henk Visch en Zoro Feigl. De tentoonstelling is samengesteld door Ad de Jong en Esther de Graaf. Ze loopt tot 17 november 2013.

De tentoonstelling All Is Giving stelt de autonomie van de kunstenaar en zijn werk centraal als antwoord op de oprukkende vraag aan kunstenaars om zich te verantwoorden of te verhouden tot sociale, economische, educatieve of academische vraagstukken om zijn bestaansrecht te garanderen. De 45 kunstenaars die deelnemen aan All Is Giving zijn allen op een vanzelfsprekende manier verbonden met de wereld om hen heen.

All Is Giving is te zien in het voormalige postkantoor in het hart van de stad Groningen, een spectaculaire, publiek toegankelijke presentatieruimte, speciaal omgebouwd voor deze tentoonstelling. All Is Giving wil de toeschouwer uitdagen om de kunst niet op een logische manier te begrijpen maar al lopend en zittend te kijken en zelf te ervaren.

De opening van All Is Giving vindt plaats op 14 september vanaf 16.00 uur tot 23.00 uur. Vanaf 15 september t/m 17 november is de tentoonstelling dagelijks te bezoeken van 11.00 tot 20.00 uur.

 

Alle info op www.allisgiving.nl