Exclusieve korting op het fotoboek Kwartier voor aanvang

Onlangs verscheen bij Lannoo het boek Kwartier voor aanvang, een prachtig fotoboek met unieke portretten van Vlaamse acteurs in hun loge.  Actrice Veerle Eyckermans fotografeerde gedurende meer dan zeven jaar de fine fleur van het Vlaamse theater, vijftienminuten voor ze de scène betraden.

http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20121010_103&pid=2019541#photoset

Eerlijke en verrassende portretten van theateracteurs op een van de meest intieme en kwetsbare momenten uit hun spelerscarrière: een 'kwartier voor aanvang' van hun optreden. Nooit geziene beelden van meer dan 200 acteurs, met o.a. Tom Dewispelaere, Katelijne Damen, Johan Van Assche, Johan Leysen en Jan Decleir.
Tientallen onder hen brengen ook een getuigenis over hoe ze zich voorbereiden op hun rol. Een prachtig cadeau voor alle theaterliefhebbers van Vlaanderen.

Lannoo biedt het Toneelhuispubliek een exclusieve korting*.  U kan het boek bestellen voor €19,99 (i.p.v .€24.99 in de winkel) via www.lannooshop.be/toneelhuis. Betalen kan online of via eenvoudige overschrijving.

*De korting: (1) is enkel geldig via de webshop van de uitgeverij en dus niet in de reguliere boekhandel; (2) wordt verrekend nadat u het boek in de webshop hebt toegevoegd aan uw winkelmandje; (3) geldt enkel indien u gebruik maakt van bovenstaande actie-url en dit (4) zolang de voorraad strekt. Verzendingskosten zijn niet inbegrepen.