FC Bergman op TV, in de cinema en in HETPALEIS.

FC Bergman verdwijnt even van de Toneelhuisbühne maar de spelers zitten niet stil. 

Marie Vinck speelt één van de hoofdrollen in Zuidflank, een familie-epos omtrent een vete over wijngrond. De opnames van Zuidflank begonnen op 24 september 2012 en lopen tot juni 2013. De producent is Dirk Impens van Menuet, bekend van Code 37, Deadline 14/10, Katarakt,  en de bioscoopfilm The Broken Circle Breakdown. De serie zal te zien zijn op VTM.

Matteo Simoni heeft dan weer de hoofdrol in de nieuwste film van Stijn Coninx Marina. Hij speelt de jonge Rocco Granata. Simoni, die Italiaanse roots heeft maar tot voor kort geen Italiaans sprak, trok alvast naar Calabria, de geboortestreek van Granata, om er Italiaans te leren. Hij leert ook accordeon spelen. 

Op 16 november gaat De gehoornden in première in HETPALEIS. De voorstelling, naar De Cocu Magnifique van Fernand Crommelynck,  speelt zich af in een kleine gemeenschap waar dorpsschrijver Bruno gelukkig getrouwd is met zijn toegewijde, jonge vrouw Stella. Door een bizar voorval slaat zijn allesoverheersende liefde om in helse jaloezie.
Stef Aerts, Joé Agemans en Bart Hollanders spelen dit stuk voor 15+ over jaloezie samen met Greg Timmermans, Rik Verheye en coach Jan Bijvoet. Een liefdesverhaal eindigt in een grimmige nachtmerrie.
Te zien in de Kleine zaal van HETPALEIS van 16.11 t/m 14.12.12. Meer info