Korting bij Volkssterrenwacht Urania!

Korting bij Volkssterrenwacht Urania!

Voor de voorstelling Shelly Shonk Fiffit werkt Toneelhuis samen met het planetarium Urania in Hove.

Op de premièreavond wordt de Bourla omgetoverd tot een planetarium met begeleide telescoopsessies op de Komedieplaats, een ruimtevaartuig in de Foyer, de projectie van een verre sterrenhemel op het plafond van de inkomhal en de mogelijkheid om uw tarotkaarten te laten lezen.

Bovendien ontvangen alle tickethouders van de voorstelling Shelly Shonk Fiffit in de Bourla een korting van €2 op een bezoek aan planetarium Urania.

Maar liefst 3500 sterren flonkeren aan het planetarium-firmament. Urania heeft sinds september 2019 een prachtig nieuw planetarium met een 8-meter koepel. Vijfenveertig toeschouwers kunnen in zeer comfortabele zetels kennismaken met de sterrenhemel. De planetariumgidsen tonen je het hemelgewelf zoals je hem tijdens een ideale, pikdonkere wolkenloze nacht kan bewonderen! Ze leren je de sterrenbeelden herkennen en nemen je mee op een reis langs de sterrenhemel. 
Naast de Zeiss ZKP-2 projector van de Antwerpse ZOO beschikt Urania ook over een fulldome-projector waarmee op de koepel met een beeldveld van 360° films over sterrenkunde en ruimtevaart worden geprojecteerd.

Kindervoorstellingen zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 6 jaar, steeds onder begeleiding van een volwassene. De overige voorstellingen zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 10 jaar, steeds onder begeleiding van een volwassene.

De korting is geldig t/m 31 januari 2024.

Alle informatie over de Volkssterrenwacht

Bekijk hier de lancering van de James Webb-ruimtetelescoop

Ook interessante producties: