Stef Aerts te gast op Zondige Zondagen van Theater Stap

In juli en augustus 2014 vormt de tuin van Theater Stap opnieuw het decor voor een reeks exclusieve en uitbundig culturele zondagavonden. Zes professionele podiumkunstenaars brengen literatuur, film en muziek mee die hen inspireert en het startpunt is voor een fijn gesprek. De Stapspelers ontvangen de centrale gasten en het publiek. Op zondag 10 augustus is Toneelhuismaker en kernlid van FC Bergman, Stef Aerts, de centrale gast.

Theatermaker en acteur Stef Aerts maakt samen met Joé Agemans, Bart Hollanders, Matteo Simoni, Thomas Verstraeten en Marie Vinck deel uit van het gezelschap FC Bergman. Met Van den vos speelt het collectief dezer dagen op het Boulevard Theaterfestival in Den Bosch en begin september op Het Theaterfestival in deSingel. Intussen starten de voorbereidingen voor een nieuw locatieproject, Het land Nod, dat in première zal gaan in mei 2015.

Voor live muziek tijdens de Zondige Zondagen nodigt Stef Floris Schillebeeckx uit. Floris schrijft en brengt Nederlandstalige nummers waarin bijtende ironie en poëzie elkaar afwisselen.

Meer info over de Zondige Zondagen: http://www.theaterstap.be/nl/event/74/zondige-zondagen

Ook interessante producties: