Stem voor De man in de mist als boekcover van het jaar!

De cover van de tekstuitgave van Bebuquin en Toneelhuis is genomineerd voor de Plantijn-Moretusprijs. Het ontwerp is van de hand van Paul Verrept.

De Vlaamse Uitgevers Vereniging gaat ook in 2013 op zoek naar De Best Vormgegeven Boeken - fictie en non-fictie - van het afgelopen jaar, en bij die competitie hoort ook de Publieksprijs voor het Beste Boekomslag. Die wordt gekozen door de lezers van Knack Focus. Op de longlist van de recensenten prijkt De man in de mist (Toneelhuis | Bart Meuleman).
http://focus.knack.be/entertainment/focus-trakteert/wat-is-de-mooiste-boekencover-van-het-jaar/article-4000253590363.htm
Stem voor de boekcover van Paul Verrept en win een mooie prijs: een barbecue, een van de twee boekenpakketten met alle tien de boeken uit de longlist of een van de vijf boekencheques van 50 euro.

De tekstuitgaves van Toneelhuisproducties, uitgegeven bij Bebuquin, zijn te koop in het bespreekbureau van Toneelhuis, Orgelstraat 7, 2000 Antwerpen.

De volgende titels van Bebuquin zijn te verkrijgen: De man in de mist, De misdaad, Flou, Van de velde, De zelfmoordenaar, Half elf zomeravond, Orlando en binnenkort ook Desperado van Kas & De Wolf.

Meer info via http://bit.ly/VyqhUX en http://www.epo.be/bebuquin/

Ook interessante producties: