Stijn Van Opstal en Ben Segers te gast op Zondige Zondagen

Het Turnhoutse Theater Stap nodigt elke zondagavond in juli en augustus een ‘Zomergast’ uit, een Kempenaar die zijn sporen in de theaterwereld verdiend heeft en inmiddels flink wat bekendheid geniet. Elke zomergast toont zijn of haar favoriete (film)beelden, teksten of muziek. Stijn Van Opstal en Ben Segers zijn gast op deze Zondige Zondagen, resp. op 1  en 22 juli.

Naar analogie met het VPRO-programma Zomergasten nodig Theater Stap elke zondagavond in juli en augustus een centrale gast uit. Die mag teksten, beelden en muziek selecteren, en tijdens het praatprogramma in de tuin van Theater Stap uitleggen waarom het gekozen fragment zo belangrijk is voor hem of haar. Elke gast brengt op zijn beurt ook muzikanten mee.

Op 1 Juli brengt Stijn Van Opstal Bart Voet en Esmée Bos mee. Op 22 juli is het de beurt aan Ben Segers die Stanton uitnodigt.

Theater Stap is een uniek gezelschap in Vlaanderen. Het maakt sinds 1985 erg gewaardeerde voorstellingen met mentaal anders-begaafde toneelspelers. In Dagcentrum Kasteel in Turnhout krijgen personen met een handicap de kans om hun kwaliteiten als podiumkunstenaar te ontplooien. Geregeld zijn de acteurs van Stap ook op het witte doek te zien, zoals bijvoorbeeld in Little Baby Jesus of Flandr van regisseur Gust Van den Berghe. Stijn Van Opstal werkte eerder al met Theater Stap samen voor de productie Donkisjot.

De Zondige Zondagen vinden plaats in de tuin van Theater Stap, in de Brugstraat in Turnhout. Bij slecht weer wordt er naar binnen verhuisd.

Voor meer info www.theaterstap.com