nl fr en
Muziek

Pink Royale

Toneelhuis, Het Roze Huis

Bekijk foto's
Het Roze Huis bestaat in 2020 vijfentwintig jaar en dat zal geweten zijn! Tijdens dit caleidoscopisch slotfeest in de Bourlaschouwburg verwennen we u met het neusje van de roze zalm…
Gregory Frateur, Fleur Pierets, Maud Vanhauwaert, Saskia De Coster, Benjamin Abel Meirhaeghe, Angelo Tijssens, Amanda Pleasme, Hind Eljadid, Dave Sinardet, BRYN, Les Âmes Perdues, Gaea Schoeters, Lebruce, Johanna Pas, Wim Vanlessen, Lola McQueen, Mostafa Benkerroum, Els Mondelaers en enkele nog nader aan te schuiven jonge en minder jonge wolven verrassen u op een avond vol onverwachte duo’s, aangeschoten solo’s en rake performances.
Toegankelijkheid: Pink Royale wordt voorzien van tolken Vlaamse Gebarentaal. 

Credits

productie

  • Toneelhuis
  • Het Roze Huis

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.

  1. Geannuleerd: vrijdag 20 november 2020 — 20u00 — Bourlaschouwburg, Antwerpen

Nieuws over ‘Pink Royale’

Toneelhuis annuleert alle voorstellingen t/m 31 december 2020 Artikel — 28 oktober 2020

Toneelhuis annuleert alle voorstellingen t/m 31 december 2020

Omwille van de nieuwe maatregelen van de Federale Overheid om het coronavirus tegen te gaan, sluit Toneelhuis de deuren tot en met 31 december. Alle voorstellingen, zowel in de Bourla, de Waagnatie als op tournee, worden geannuleerd tot het einde van het jaar. De ticketbalie blijft bereikbaar via tickets@toneelhuis.be.


 

Reacties (0)

Laat hier uw reacties achter!

Toneelhuis biedt graag een forum aan theaterbezoekers om meningen te delen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. We behouden ons het recht voor reacties ongepubliceerd te maken wanneer het taalgebruik ongepast is.

TICKETVRAGEN? Mail ons op tickets@toneelhuis.be of bel ons +3232248844.

Uw mailadres zal niet openbaar worden gemaakt.

Ook interessante producties