Muziek

Young Bands Night

Ikraaan, Lo-lee-ta, ILA

Drie te ontdekken bands op één avond. Niet te missen!

Lo-lee-ta 
Lo-lee-ta bestaat uit een toetseniste/zangeres, een gitarist/zanger en een bassist. Hun verleidelijke mix van zwoele baslijntjes met spacey beats en frêle samenzang dompelt je onder in flirterig, zwart-wit geschilderd minimalisme. 

“Minimale trip hop of zoiets, een sound die ons doet herinneren aan de tijd toen Hooverphonic nog goed was en gewoonweg als Hoover door het leven ging." - Luminous Dash 

ILA
De tweeëntwintigjarige singer-songwriter Ilayda Cicek etaleert een unieke stem en onvervalste emoties die de tegenstrijdigheden van het leven ontmaskeren. Ze werd geselecteerd voor Humo’s Rock Rally en De Nieuwe Lichting, en ze was Artist in residence in Muziekodroom in Hasselt. Een eigenzinnige, tedere en eerlijke kunstenares!

“De dichte haarbos wild in het rond schuddend, haar teksten met het nodige gruis op de stembanden uitstotend, schreeuwend, kreunend, wroette ze zich door haar set, ondertussen de elektrische gitaar hanterend. PJ Harvey was nooit ver weg en ook Janis Joplin lag op de loer. Benieuwd wat de toekomst voor haar zal brengen. – DaMusic

IKRAAAN 
IKRAAAN maakt muziek uit heilige noodzaak. Over de obstakels op haar route en de vele putten in de weg die ze tot nog toe bewandelde. Over de pijn van het fundamenteel anders zijn. Over onderwerpen die normaal gesproken de taboesfeer niet verlaten. IKRAAAN draagt haar hart op de tong en raakt zo iedereen recht in het hart. De hypnotiserende soul trap op haar aankomende HAPPY PILL EP (binnenkort uit onder Fake Records) brengt op die manier een frisse wind in een klimaat van oppervlakkige en hapklare nummers die even snel weer vervliegen als ze gekomen zijn.

muziek

  • Ikraaan
  • Lo-lee-ta
  • ILA

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.

  1. Geannuleerd: zaterdag 28 november 2020 — 20u00 — Bourlaschouwburg, Antwerpen

Meer over ‘Young Bands Night’

Ook interessante producties