Abonnementen

PREMIÈREABONNEMENT 

€138 ipv €174 Reserveer je abonnement
Mis geen enkel hoogtepunt van de Toneelhuismakers! Kom naar alle premières van het seizoen 2024-2025 en verzeker jezelf van de beste plaatsen (Rang A) met een korting van 20%. Na de première geniet je bovendien van een drankje in de gezellige sfeer van onze foyer.

TONEELHUIS & DE SINGEL ABONNEMENT

€166 / €149 (65+) - Reserveer je abonnement
Ervaar het beste van twee werelden met ons gecombineerde abonnement! Geniet van 3 top Toneelhuisproducties en 3 DE SINGELproducties op vaste data, allemaal met de garantie van de beste plaatsen (Rang A) en 15% korting?. Dit abonnement biedt een boeiende en verrassende mix om van te genieten.

MATINEEABONNEMENT

€88 ipv €108 - Reserveer je abonnement
Wil je op zondagmiddag graag naar het theater? Kies vier uit het aanbod van zes matinees op vaste data. Je ontdekt daarmee zowel enkele nieuwe Toneelhuiscreaties als fijne gastvoorstellingen. Met ons matineeabonnement garanderen we je de beste plaats (Rang A) en ontvang je 20% korting op geselecteerde voorstellingen. We bieden op matinees van nieuwe Toneelhuisproducties vooraf een audio-inleiding (AI) en tijdens de voorstelling audiodescriptie (AD) aan, zodat ook blinden en slechtzienden optimaal kunnen genieten. Meer informatie over onze toegankelijkheids initiatieven vind je op de toegankelijkheidspagina.