Jongeren

Ben je jonger dan 25 jaar en geïnteresseerd in theater? Wij zien je graag komen! Je betaalt maar €10 voor onze voorstellingen (behalve de concerten).

Kennismaken met Toneelhuis? In voor een avondje in de rode pluche van die prachtige Bourla? Duik snel in het programma, klik op koop tickets, kies je rang, selecteer het jongerentarief van €10 en klaar. 

Ideale voorstellingen voor jou

Ne Mobliez Mie Theater 6 december 2023 t/m 13 december 2023

Ne Mobliez Mie

Toneelhuis / FC Bergman

Een vrouw sluit zich op in haar hoofd, en af van de wereld. Wil ze benaderd worden? Of eerder toevallig teruggevonden? Droomt ze van intens contact en een veelvoud aan glorierijke levens? Of wil ze net met rust gelaten en langzaamaan vergeten worden?

Shelly Shonk Fiffit Theater 18 januari 2024 t/m 25 januari 2024

Shelly Shonk Fiffit

Toneelhuis / Benjamin Abel Meirhaeghe

Een voorstelling met een thema even ondoorgrondelijk als de titel: het kosmische. Gefascineerd door de James Webb-telescoop en de oneindigheid van de menselijke verbeelding creëert een diverse groep performers een extatische trip doorheen onze innerlijke wereld en de uithoeken van de kosmos. 

Alle schone dingen Theater 30 januari 2024 t/m 3 februari 2024

Alle schone dingen

Toneelhuis / Olympique Dramatique / Tom Dewispelaere

Om zijn suïcidale moeder opnieuw hoop te geven, begint een jongen aan een lijst met alle schone dingen die de moeite waard zijn om voor te leven. Naar de succesvolle solo Every Brilliant Thing van Duncan Macmillan. Een geestige, ontroerende en troostrijke vertelling.

Wachten op Godot Theater 8 maart 2024 t/m 23 maart 2024

Wachten op Godot

Toneelhuis / Olympique Dramatique

Koen De Sutter, Tom Dewispelaere, Nico Sturm en Tom Van Dyck spelen de oerklassieker. Soepel schakelend tussen tragedie, klucht en slapstick bewijzen de heren hoe rijk Becketts theater is.

Klytaimnestra Theater 18 april 2024 t/m 24 april 2024

Klytaimnestra

Toneelhuis / Olympique Dramatique / STAN

Een hernieuwde lezing van de Griekse tragedie over Klytaimnḗstra en haar man Agamemnon zet de tomeloze expansiedrang en toxische machtswellust in een ander daglicht. Een dissectie van misogynie, 2500 jaar geleden en nu, door een polyfoon ensemble van dansers en spelers.

The Sheep Song Theater 1 mei 2024 t/m 11 mei 2024

The Sheep Song

Toneelhuis / FC Bergman

Een moderne parabel over de angst voor en aantrekkingskracht van verandering in een mensenleven. De tragedie van de mens als fundamenteel veranderend wezen.

Vake Poes; of hoe God verdween Theater 16 mei 2024 t/m 17 mei 2024

Vake Poes; of hoe God verdween

laGeste / Toneelhuis / Lisaboa Houbrechts

Een meisje duikt in de verborgen trauma’s van het verleden. Hoe verhoudt geweld in de intieme kring zich tot het geweld van de geschiedenis? Een groots opgezette intergenerationele vertelling van een familiale zenuwinzinking tussen theater en opera. 

Honderd Theater 16 juni 2024

Honderd

Toneelhuis / Martha!tentatief / Bart Van Nuffelen / Ruud Gielens

Een performance van één actrice: Slongs (Charissa Parassiadis) en honderd stedelingen uit Deurne-Noord. Een grootse eenmalige theatrale actie van het Martha!tentatief. Een verslag uit een rafelrand van de stad. Een liefdevolle ode aan het epische van de werkelijkheid.