Dit was de seizoenspresentatie 24-25

Dit was de seizoenspresentatie 24-25

The end is where we start from!

Op 27 mei stelden de Toneelhuismakers met trots het nieuwe seizoen voor aan het publiek. Geniet hier van de fotoreportage!

In een dynamisch en ontwapenend groepsgesprek bevroegen Marie Vinck, Benjamin Abel Meirhaeghe, Tom Dewispelaere, Stijn Van Opstal, Stef Aerts, Thomas Verstraeten, Lisaboa Houbrechts, Sietske Van Aerde, Lieselot Siddiki en Florian Myjer elkaar over hun nieuwe creaties, hun werkwijze, dromen en plannen. Gorges Ocloo kon er helaas niet bij zijn omwille van ziekte. Lola McQueen, Clara Lissens, Virago Symphonic Orchestra en het koor van Tutti Fratelli zorgden voor betoverende muzikale intermezzo’s.

The end is where we start from. In onze nieuwe voorstellingen zal je de tijd in al zijn gedaanten zien passeren: cyclische tijd, vergankelijkheid, puberteit, vernietigende oorlogstijd, heimwee naar een vervlogen tijd, maar ook het hoopvolle verlangen naar een nieuwe tijd. The end is where we start from; dat geldt ook voor het einde van volgend seizoen. We sluiten dan immers onze geliefde Bourla voor hoognodige renovatiewerken. Maar niet zonder hem eerst nog een keer in de bloemetjes te zetten, tijdens het Bye Bye Bourla festival.

Bij Toneelhuis willen we meer dan ooit iedereen welkom heten. We willen theater toegankelijk maken, zodat zoveel mogelijk bezoekers voluit kunnen genieten van de magie op het podium. Naast onze bestaande initiatieven voor blinden, slechtzienden en slechthorenden en onze speciale tarieven om financiële barrières te verlagen, doen we volgend seizoen extra inspanningen voor doven en gebarentaligen. Ook tijdens deze seizoenspresentatie zorgden we voor een audiobeschrijving (AD) en live tolken Vlaamse Gebarentaal (VGT).

Ontdek het nieuwe seizoen

  • Neem een abonnement en beleef het nieuwe seizoen van op de eerste rij.
  • Word Vriend van Toneelhuis en krijg het hele seizoen door korting op voorstellingen (exclusief concerten).
  • Of boek nu losse tickets voor de mooiste plaatsen.
  • Jonger dan 25? Geniet van het jongerentarief van €10!

 

 

Ook interessante producties: